Isco - Bale važnije od Real - Juventus

Foto: Guliver Image/Getty Images

REAL MADRID u srijedu dočekuje Juventus, a pravo bi se čudo trebalo dogoditi da Španjolci ne prođu u polufinale Lige prvaka budući da su u prvoj utakmici u Torinu slavili 3:0. 
 
I španjolski mediji su već poslali Real u polufinale pa dan uoči utakmice ne pišu o Juventusu i mogućoj formaciji kojom će Talijani loviti čudo, nego o tome hoće li od prve minute zaigrati Isco ili Gareth Bale. Jedan od njih dvojice zaigrat će u napadu uz Cristiana Ronalda i Karima Benzemu.
 
Riječ je o dvojici nogometaša koji se povezuju s odlaskom iz Reala. Baleom su u Madridu navodno nezadovoljni, a Isco je nezadovoljan odnosom s trenerom Zinedineom Zidaneom. Tako bi Velšanin sljedeće sezone mogao igrati za Manchester United, a Isco za Manchester City. 
 
"Gareth je Realov igrač, voli Real i Real voli njega", rekao je Baleov agent Jonathan Barnett i podsjetio da je Real s Velšaninom u sastavu osvojio tri Lige prvaka, Primeru, Superkup, Kup Kralja...
 
"Navijači bi ga trebali početi cijeniti", njegova je poruka.
 
Bale je ove sezone odigrao 31 utakmicu i postigao 14 golova uz osam asistencija. U posljednje tri utakmice u Ligi prvaka protiv PSG-a i Juventusa je odigrao samo 36 minuta. 
 
Isco je odigrao 11 utakmica više, zabio duplo manje golova i imao isti broj asistencija kao najskuplji nogometaš u povijesti Reala.
 
Očekuje se da bi prednost između njih dvojice u uzvratnoj utakmici protiv Juventusa mogao dobiti Bale. 
 

Pročitajte više