Ivanković nakon impresivne partije: To je takva viroza, igrači su odlično reagirali na terapiju

NAKON impresivnog izdanja Dinama u Sigetu Branku Ivanoviću laknulo je, što zbog činjenice da je momčad pobijedila virozu, što zbog pobjede u Kupu koji je Dinamu često donosio neugodne situacije.

>Dinamo protutnjao kroz Siget

"Dobili smo utakmicu, to je najvažnije. Za sada nema nikakvih posljedica niti novih ozljeda i to je non što me veseli. Kontrolirali smo utakmciu od prve minute i bila nam je bitna ova pobjeda, posebno zbog loših iskustava koje imamo u Kupu."

Ivanković nije mogao izbjeći pitanja o brzopoteznom oporavku svojih igrača od kojih su neki još jučer imali drhtavicu i sve druge simptome virusnog oboljenja.

"Ovaj sastav bio je predviđen i za Rijeku. Što da vam kažem, to je takva viroza, neki su dečki bili u kadru za svaki slučaj, a Drpića, Sammira, Tadića i Mandžukića poslao sam u igru kako bi imali dovoljan fond utakmica, a to je vrlo važno. Čeka nas važna utakmica s Interom, a Drpić primjerice nije igrao deset dana tako da mu je ovo poluvrijeme bilo izuzetno potrebno. Tako je i s Kelavom koji je među prvima obolio te s Lovrenom i Mandžukićem koji je pak odlično reagirao na terapiju. Utakmica s Interom koja nas čeka je jako bitna, treba nam ta pobjeda prije Tottenhama, nadam se samo da neće biti novih problema."

D.R.
Foto: Index

Pročitajte više