Je li član Dinamove uprave uhvaćen u laži u TV emisiji?

Foto: Screenshot

UDRUGA Dinamo to smo mi danas je na Facebooku objavila isječak televizijskog sučeljavanja na N1 između Dinamova povjerenika za sigurnost Krešimira Antolića i predsjednika Udruge Ivana Čošića.

U sučeljavanju je Čošić zatražio Antolića za komentar na informacije da je klupskom kreditnom karticom Franji Vargi, optuženom u aferi SMS, kupljen jacuzzi, informatička oprema i još nekoliko stvari, što je danas objavio i Nacional.

"Naglasak je na špekulacijama. Ajmo riješiti tu hektiku koja se stvara oko Dinama. Tko može biti odgovoran i tko može reći je li nešto kupljeno Dinamovom karticom ili nije? To je objavljeno u medijima. Ako nas netko oko toga bude pitao, ali ne predsjednik udruge ‘Dinamo to smo mi’, nego netko čiji je to posao, mi ćemo dati odgovor", rekao je Antolić u emisiji, a nakon što su objavljeni faksimila računa koji dokazuju da je Dinamo kupovao masažne kade, Udruga ga je optužila da laže.

Dinamo to smo mi prošlog tjedna podnijela je optužni prijedlog protiv odgovorne osobe u Dinamu na temelju saznanja da je kartica zaista korištena u kupnji, između ostalog, i opreme koja je Vargi oduzeta u istrazi oko afere SMS.

Redakcija Indexa poslala je upit Dinamu na ovu temu, a odgovor ćemo objaviti čim ga dobijemo.

Pročitajte više