Jurčević smijenjen, Scoria preuzima Slaven Belupo

NIKOLA JURČEVIĆ je nakon preuzimanja Slaven Belupa uspio doći do nekoliko obećavajućih rezultata. No, niz nesretnih okolnosti i loša igra u nastavku prvog dijela sezone rezultirali su pretposljednjim mjestom na prvenstvenoj ljestvici. Jurčeviću su dani bili odbrojani, pa na još jednu smjenu trenera u Prvoj HNL nismo morali dugo čekati.

Nekadašnjeg Dinamovog trenera na klupi će zamijeniti donedavni trener Rijeke Elvis Scoria. Uslijed nekoliko uzastopnih loših rezultata riječkog prvoligaša, Scoria se posvađao s Upravom i unatoč glasnoj podršci Armade prepustio svoje mjesto Skočiću.

Rijeka je u tom trenutku bila na visokom drugom mjestu, odmah iza gotovo nedostižnog Dinama. U Koprivnici Scoriju čeka veliki posao, ali i veliki izazov. Jurčević je u 14 utakmica uspio skupiti tek 13 bodova, stoga će put prema gornjem dijelu ljestvice biti dug i naporan.

Do promjene na čelu stručnog stožera došlo je u utorak navečer na sastanku Uprave koja je prilikom izbora novog trenera bila jednoglasna.

Scoria bi, prema riječima glasnogovornika Slavena Damira Felaka ugovor trebao potpisati u četvrtak, navodi se na službenim stranicama kluba.

Pročitajte više