LIGE PETICE

Jurićeva momčad nije poražena treću utakmicu u nizu, on je ipak bio bijesan

Foto: EPA

NOGOMETAŠI Torina odigrali su u četvrtak 1:1 protiv Lazija u utakmici u kojoj su bili dominantna momčad i imali prednost do sučeve nadoknade. U njoj je gol, koji je postigao Marko Pjaca u 76. minuti, poništio Ciro Immobile postavivši iz jedanaesterca konačan rezultat tog ogleda 5. kola talijanskog prvenstva.

Trener Torinove momčadi Ivan Jurić, navode talijanski mediji, bio je bijesan nakon susreta.

"Dominirali smo cijelu utakmicu i ispali naivčine", rekao je nakon susreta kojim je prekinut niz od dvije pobjede njegove momčadi.  

"Gotovo ništa nismo dopustili Laziju, a izgubili smo dva boda. Ne možemo tako ispuštati prednost, imali smo priliku i treću uzastopnu utakmicu završiti bez primljenog gola. Dobro smo odigrali, no ljutit sam zbog rezultata. Još smo uvijek daleko od onog što želimo", dodao je Jurić pa još jednom pojasnio zašto je odlučio preuzeti Torinovu momčad:

"Ovo je momčad koja se želi iskupiti za prethodne razočaravajuće sezone, momčad koja je u posljednje dvije godine primila 140 golova i tek u završnicama uspjela zadržati status prvoligaša. Potpisao sam trogodišnji ugovor jer vidim potencijal koji nije izražen."

Pročitajte više