SERIE A

JUVENTUS - FIORENTINA 0:3 Novi kiks Juventusa. Sve su dalje od obrane titule

Foto: EPA

NOGOMETAŠI Juventusa su u 14. kolu Serie A na domaćem terenu poraženi od Fiorentine rezultatom 3:0. Strijelci za goste su bili Dušan Vlahović u 3., Alex Sandro autogolom u 76. i Martin Cáceres u 81. minuti.

Sve je vrlo rano loše krenulo za momčad Andrea Pirla. Na samom startu je Franck Ribery u kontri lijepo poslužio srpskog napadača Dušana Vlahovića koji je u velikoj prilici prebacio Szczesnyja za vodstvo Fiorentine.

► KLIKNI OVDJE I POGLEDAJ PRVI GOL FIORENTINE.

Tragičari kod Juventusa su bili Alex Sandro i Juan Cuadrado

Već u 18. minuti je Juventus ostao s igračem manje nakon što je izravni crveni karton dobio Juan Cuadrado. On je zakasnio u klizećem startu na jednu loptu na protivničkoj polovici te je grubo faulirao Gaetana Castrovillija koji je, nasreću, nastavio utakmicu.

► KLIKNI OVDJE I POGLEDAJ START CUADRADA.

U 76. minuti je Brazilac Alex Sandro nakon jednog ubačaja s lijeve strane poslao loptu u vlastitu mrežu ispred napadača gostiju Christiana Kouamea. Do kraja je bivši igrač Juventusa Martin Cáceres pogodio iz velike blizine na asistenciju Biraghija.

► KLIKNI OVDJE I OVDJE I POGLEDAJ DRUGI I TREĆI GOL FIORENTINE.

Juventus je u sljedećem kolu domaćin Udineseu

Juventus je i dalje trećeplasirani s 24 boda, sedam manje od vodećeg Milana, dok je Fiorentina skočila na 15. mjesto s 14 osvojenih bodova.

U sljedećem kolu Juventus je domaćin Udineseu, a Fiorentina Bologni.

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore

Pročitajte više