Kane počeo trenirati, trebao bi biti spreman za finale Lige prvaka

Foto: @SpursOfficial

TOTTENHAM bi mogao dobiti veliko pojačanje za finale Lige prvaka protiv Liverpoola 1. lipnja na stadionu Wanda Metropolitano u Madridu.

Nakon što je početkom travnja teško ozlijedio zglob i sumnjalo se da je za njega sezona završena, Harry Kane vratio se treninzima i trebao bi biti spreman za sudar s Liverpoolom. Najbolji igrač Spursa počeo je, za početak, trčati pravocrtno i pridružio se suigračima u osnovnom treningu. Osim njega, ponovno treniraju Jan Vertonghen i Davinson Sanchez.

"Trčim od ponedjeljka i nadam se da će završna faza rehabilitacije proći dobro. Zasad me ništa ne boli i nadam se da ću biti spreman", rekao je Kane nakon treninga odrađenog u srijedu.

Najbolji igrač Spursa ozlijedio se u 57. minuti prve utakmice četvrtfinala Lige prvaka protiv Manchester Cityja koju je njegova momčad dobila 1:0. U uzvratu je City slavio 4:3 i ispao, a Agüeru je u VAR u sudačkoj nadoknadi poništio gol za 5:3 i prolazak. Tottenham je u polufinalu izbacio Ajax nakon dramatične pobjede 3:2 u Amsterdamu. Prvi susret završio je pobjedom Ajaxa 1:0.

Pročitajte više