Nekad najbolji igrač Rijeke pronašao novi klub, ali na Rujevici slave zbog druge dvojice

Foto: Hina

MARIN TOMASOV ni sljedeće sezone neće nositi dres Rijeke. Podsjetimo, on je kao najbolji igrač kluba na početku prošle sezone napustio Rijeku i otišao na jednogodišnju posudbu u Saudijsku Arabiju. Tamo ga je odveo Zoran Mamić u Al Nassr, ali Tomasov se u Saudijskoj Arabiji nije snašao. Nakon pola godine Mamić je napustio klub, a hrvatski ofenzivac se poželio vratiti kući. 
 
Međutim, Matjaž Kek, trener Rijeke, odlučio je da Tomasov nije potreban njegovoj šampionskoj ekipi i da može na novu posudbu. Njegov novi klub trebao bi biti kazahstanski prvak Astana, javlja Novi list.
 
Rijeka, koja je za prošlu posudbu Tomasova dobila 800 tisuća eura, trebala bi ponovno nešto zaraditi, a on bi u Kazahstanu imao veću plaću od one koju ima u ugovoru s hrvatskim prvakom.
 
Za navijače Rijeke stigle su i dvije sjajne vijesti. Stefanu Ristovskom i Marku Vešoviću do večeras traje posudba iz "Spezije" koja neće biti obnovljena jer će obojica idućih dana i formalno postati igračima Rijeke. Trebali bi s hrvatskim prvakom potpisati dvogodišnje ugovore.
 

Pročitajte više