Khabib poručio UFC-u: Ako moj brat dobije otkaz, odlazim i ja

NAJVEĆA borba u UFC-u svih vremena između McGregora i Khabiba završila je pobjedom ruskog borca. Nakon borbe nastao je pravi kaos. Khabib je izletio iz kaveza i napao člana McGregorovog tima, a nakon toga su se članovi obaju timova počeli tući.

Dok su se jedni mlatili izvan kaveza, drugi su se naguravali s McGregorom u ringu.

Vlasnik UFC-a Dana White najavio je nakon skandala u Las Vegasu otkaze članovima Khabibovog tima zbog napada na McGregora.

Khabib je danas poručio da neće odustati od svog brata kojem je otkazan meč, te ako UFC da otkaz Zubairu Tukhugovu koji je udario McGregora, da će i on otići.
 

Habib nakon pobjede nad McGregorom Dana White nakon meča Khabib - McGregor

Khabib je napisao:

"Zašto niste otpustili nikoga iz njihovog tima kada su napali bus i povrijedili nekoliko ljudi? Mogli su nekoga ubiti. Zašto nitko ništa ne priča o vrijeđanju moje zemlje, religije, nacije, obitelji? Zašto kažnjavate samo moju momčad kada su oba tima sudjelovala u tučnjavi. Ako kažete da sam ja sve započeo, ne slažem se s tim. Ja sam završio što je on započeo", napisao je Khabib te dodao:

"Ako nekog morate kazniti, kaznite mene. Zubaira Tukhugov nema ništa s tim. Ako mislite da ću šutjeti zbog svega, prevarili ste se. Otkazali se Zubairin meč i želite ga otpustiti jer je udario Conora. Ne zaboravite da je Conor taj koji je prvi napao mog brata, samo pogledajte video. Ako ga otpustite, gubite i mene. Mi u Rusiji nikad ne odustajemo od braće i ja za brata idem do kraja. Ako ga opet nakon svega odlučite otpustiti, pošaljite mi raskid ugovora, inače ću ga ja sam prekinuti", napisao je Khabib.

Ruski prvak je još napisao:

"Još jedna stvar. Možete zadržati novac koji ste mi uzeli. Očigledno ste zauzeti s tim i nadam se samo da vam neće zapeti u grlu. Mi smo branili svoju čast i to je najvažnija stvar. Mi idemo do kraja", poručio je Khabib.

Pročitajte više