Killer: Pokazat ću Englezima i svijetu da sam i dalje moćan

GLAVNA je tema ipak bio Bolton, klub koji je Ivana Klasnića vezao za Reebok stadion kroz jednogodišnju posudbu. Nema sumnje, Killer je zaslužio više od druge lige s Nantesom, kojem je njegov ugovor ionako bio pretežak s oziriom na pad u niži rang natjecanja.

Ugovor je, slično kao i Niko Kranjčar, potpisao u hodu, u posljednjim trenucima prijelaznog roka.

"Jednostavno nije bilo vremena, potpisao sam u Parizu. Uostalom, pregovori su bili problematični. Još u nedjelju bio sam u Boltonu, ali nismo se uspjeli dogovoriti. Vratio sam se u Francusku, odigrao u ponedjeljak utakmicu za Nantes i tek onda se dogovorio s Englezima."

Možda je čelnike Boltona smekšao još jedan pogodak koji je Klasnić u ponedjeljak isporučio. Statistika na početku sezone skoro da ne može biti bolja; četiri pogotka u četiri utakmice.

"Pripreme su bile dobre, dok sam lani od,mah uletio u utakmice. Vidite da nisam zaboravio zabijati golove."

"Strašno sam igrao u najjačoj ligi svijeta"

Sasvim zasluženo, pogotovo ako se zna njegova životna priča, naš napadač će igrati u najjačoj ligi svijeta.

"Sretan sam zbog toga. Nisam se upoznao sa budućim suigračima, razgovarao sam samo s menadžerom. Ali sve stignem. Strašno sam želio igrati u najboljoj ligi svijeta, imam moć i želim je pokazati. Ne bojim se, samo sam sretan jer ću igrati protiv najboljih igrača."

Reprezentacija?

"Nije bitno na koji način, ali Bjelorusiju moramo pobiojediti. Što se Engleza tiče, oni su favoriti, nisu zaboravili što smo im napravili posljednji put na Wembleyju. Možda se i pomalo boje da im se to ponovo ne dogodi..."

Pročitajte više