KLINCI PREUZELI BARCU Trenirali s Messijem i društvom pa sjedili na izvršnom odboru

Foto: Screenshot

DA VELIKE korporacije, što nogometni klubovi sigurno jesu, ipak još nisu izgubile svu zaigranost i osjećaj za svoje navijače, osobito one najmlađe, na najbolji način pokazala je Barcelona.

Povodom svjetskog Dana djece jedan od najjačih klubova na svijetu ugostio je nekoliko desetaka svojih najmlađih navijača koji su na jedan dan preuzeli klub. Mališani su prvo trenirali s Ernestom Valverdeom u Barcinom trening kampu, a kad su na trening došli Messi, Suarez, Iniesta i sve zvijezde, dječjoj sreći nije bilo kraja.

Klinci su se hvatali za glavu od uzbuđenja nakon što im je Messi "dao pet", a kratko su s prvom momčadi odradili i trening.

No, to nije bio kraj. Novi "izvršni odbor" kluba sjeo je sa šefovima u sobu za sastanke i glasao o vrlo važnim pitanjima kao što je "tko je najbolji nogometaš na svijetu?". Odluka je bila jednoglasna - Messi.

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz Barcelonu, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag:  Barcelona

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Pročitajte više