Barcelona

Trener Barcelone sastavio popis nogometaša koje želi potjerati: Pjanić, Coutinho...

Foto: AP Photo/Joan Monfort

NAKON završetka sezone u kojoj je Barcelona osvojila samo Kup kralja trener Ronald Koeman požalio se da nema dovoljno kvalitetne nogometaše na raspolaganju.

"Kada sam preuzeo momčad, nisam mogao složiti je kako sam htio. Jedino pojačanje koje mi je bilo dopušteno dovesti je Sergino Dest, a i on je došao tek zadnjeg dana prijelaznog roka. Momčad kojom raspolažem nije na razini Barcelone. To nije nikakva tajna i to misle mnogi u klubu", rekao je Koeman.

Iako su ga španjolski mediji već otpisali i traže mu nasljednika, Koeman je uvjeren da će i sljedeće sezone voditi Barcelonu. Madridski AS otkriva da je nizozemski trener sastavio i popis nogometaša na koje ne računa.

Devetorica otpisana, trojica na transfer-listi

Miralem Pjanić, Philippe Coutinho, Matheus Fernandes, Junior Firpo, Neto Murara, Martin Braithwaite i Samuel Umtiti su igrači koje Koeman želi prodati ovog ljeta, a Francisco Trincao i Riqui Puig odlaze na posudbe.

Na transfer-listi su i Sergi Roberto, Clement Lenglet i Ousmane Dembele te će oni otići ako dođe dovoljno dobra ponuda. 

Barcelona je dogovorila dolazak Sergija Aguera iz Manchester Cityja kao slobodnog igrača, a bez odštete bi mogao stići i Georginio Wijnaldum iz Liverpoola.

Pročitajte više