LIGE PETICE

Kovač nakon debija u Monacu: Bio sam iznenađen i šokiran

Foto: Reuters

NIKO KOVAČ bio je zadovoljan reakcijom svojih igrača u debiju na klupi Monaca gdje je njegova momčad kod kuće protiv Reimsa odigrala 2:2.

Monaco je očajno krenuo u susret i već u 21. minuti gubio je 2:0. Dia je u 5. minuti nakon solo akcije doveo goste u vodstvo, a na 2:0 povisio je Toure.

Mogao je Monaco smanjiti u 39. minuti, ali je Wissam Ben Yedder promašio čisti zicer, no Disasi je u sudačkoj nadoknadi prvog dijela zabio za 1:2 nakon ubačaja iz kornera. Kovačeva momčad je u nastavku zaigrala puno bolje i u 55. minuti Badiashile je iz blizine zakucao loptu u gol za 2:2.

"Moram priznati da sam bio iznenađen i šokiran kada smo gubili 2:0. Stvarno nije bilo lagano, ali sam sretan i ponosan jer su moji igrači imali jako dobru reakciju. Pokazali smo da utakmica nije gotova nakon 20 minuta i pokazali smo karakter. Dominirali smo i stvorili puno više čistih prilika. Ne treba zaboraviti da pet mjeseci nije bilo nogometa u francuskom prvenstvu. Istina je da smo bili iznenađeni na početku, ali pamtit ću sljedećih 70 minuta gdje smo bili vrlo dobri. Na pravom smo putu, taktički i tehnički, nastavit ćemo napredovati", rekao je Kovač za službenu stranicu kluba.

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore

Pročitajte više