Kovač u 92. minuti ispustio treće mjesto Bundeslige, Bayern pobjegao Leipzigu

Foto: Getty Images/Guliver Image

NIKO KOVAČ bio je na korak do još jedne velike pobjede na klupi frankfurtskog Eintrachta, u gostima kod Hoffenheima vodili su 1:0 golom Kevina Princea Boatenga iz 13. minute, ali su u 92. minuti primili pogodak za konačnih 1:1.

Eintracht, za koji je 90 minuta odigrao i Ante Rebić, pobjedom je mogao zasjesti na treće mjesto ispred Hoffenheima i Borussije Dortmund, ali u sudačkoj nadoknadi Uth ga je pogotkom za 1:1 vratio na sedmo mjesto.

Rebić se mogao upisati i u strijelce, imao je dvije lijepe prigode. U 76. minuti nakon kontranapada Rebić je pucao iznad gola, a u 79. minuti njegov udarac uspio je obraniti vratar Hoffenheima.

Andrej Kramarić ušao je u igru u 63. minuti.

Bayern je pobjedom 3:0 protiv Augsburga pobjegao konkurenciji i na prvom mjestu sada ima 29 bodova, šest više od Leipziga, koji je kod Leverkusena izborio 2:2.

Bavarci su na Allianz Areni slavili golovima Vidala i dvostrukog strijelca Lewandowskog, koji je stigao do 13 pogodaka u ligi ove sezone.

Leipzig je poveo kod Leverkusena u 13. minuti golom Wernera iz penala, a Bailey je izjednačio u 44. minuti. Od 52. je Bayern igrao s igračem manje nakon isključenja Henrichsa koji je igrao rukom, a gosti su iz drugog penala stigli do novog vodstva 1:2. No, i s desetoricom je Leverkusen izborio remi, u 74. minuti Volland je zabio za 2:2.

FC Köln je upisao deseti poraz ove sezone, kod Mainza je izgubio 1:0, i na posljednjem mjestu Bundeslige je bez ijedne pobjede i dva remija.

Wolfsburg je s 3:1 pobijedio Freiburg. Na poluvremenu su "Vukovi" imali 2:0 nakon golova Gerhardta (3`) i Mallija (29`), a nakon što je Kapustka smanjio prednost domaćih u 68., Gerhardt je dvije minute kasnije asistirao Malliju za 3:1.

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom za europske nogometne lige, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: Lige petice

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Rezultati by SofaScore

Pročitajte više