Kovačev Bayern pronašao nasljednika Robbenu i za njega nudi 60 milijuna eura

Foto: Guliver Image/Getty Images

FEDERICO CHIESA, sin legendarnog Enrica, na ljeto bi mogao napustiti Fiorentinu. Napadač Fiorentine ove sezone briljira u dresu kluba iz Firenze i talijanski mediji mjesecima pišu kako raste interes europskih velikana za usluge 21-godišnjeg napadača.

Juventus, United, Real i City odavno ''snimaju'' mladog napadača, ali jedinu konkretnu ponudu poslao je Bayern.

Novinar beIN Sporta Tancredi Palmeri objavio je danas da je Bayern ponudio čak 60 milijuna eura Fiorentini za mladog igrača. Jasno, Kovačev klub će na ljeto napraviti totalnu rekonstrukciju, puno će igrača otići, mnogi će doći, a Chiesa je jedan od onih na koje u Bayernu najviše računaju.

Federico ima 21 godinu i već je prošle sezone pokazao da je igrač za velike stvari. Za Azzure je odigrao 11 utakmica, a u Fiorentini je na 46 utakmica u Serie A postigao šest golova uz sedam asistencija, dok je u kupu na četiri susreta zabio šest i namjestio dva gola.

Chiesa je vrhunski krilni igrač, uglavnom operira na desnoj strani, no opasan je i kad igra lijevo. Kako se od Bayerna oprostio Arjen Robben, mnogi baš Chiesu vide kao nasljednika legendarnog Nizozemca.

Pročitajte više