Kovačev Monaco skoro cijelu utakmicu imao igrača više i uzeo samo bod

Foto: Guliver Image/Getty Images

U SUSRETU sedmog kola francuskog nogometnog prvenstva Monaco, koji vodi hrvatski stručnjak Niko Kovač, odigrao je 1:1 protiv Montpelliera premda su gosti od 19. minute igrali s igračem manje.

Montpellier je u 19. minuti ostao bez isključenog Savaniera, no Monaco to nije iskoristio. Gosti su poveli u 51. minuti golom Mavdidija, a izjednačio je Ben Yedder iz kaznenog udarca u 70. minuti.

Momčad Nike Kovača je ovim rezultatom produžila seriju loših rezultata, u zadnja četiri kola momčad iz Kneževine je ostvarila samo jednu pobjedu.

U ranije odigranom susretu Lyon je na gostovanju pobijedio Strasbourg s 3:2, ostvarivši tek drugu pobjedu ove sezone.

Nakon što je ušao u novu sezonu pobjedom 4:1 protiv Dijona, polufinalist Lige prvaka je nanizao pet ligaških susreta bez pobjeda. Crna serija je stala u Strasbourgu pobjedom 3:2, međutim malo je nedostajalo da Lavovi ispuste tri gola prednosti.

Lyon je nakon 42 minute vodio 3:0, ali je na koncu jedva spasio pobjedu. Gosti su poveli 3:0 golovima Kadewerea (12') i Toko Ekambija (25', 42'), no Strasbourg je smanjio na 3:2 preko Dialla (43') i Aholoua (55'). U posljednjih pola sata domaćin je lovio izjednačenje, no Lyon se uspio obraniti.

Susret između Angersa i Metza završio je 1:1, a hrvatski nogometaš Mateo Pavlović nije nastupio za domaći sastav.

U vodstvu su PSG i Rennes s po 15 bodova, dok Lille ima 14 bodova i utakmicu manje.

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore

Pročitajte više