HRVATSKI NOGOMETAŠI

Kovačić nakon poraza od Uniteda: Uvijek isti scenarij

Foto: EPA

MANCHESTER UNITED pobijedio je Chelsea 2:0 u 26. kolu Premiershipa, za Crvene vragove zabili su Anthony Martial i Harry Maguire i tako treći put dobili Bluese ove sezone (dvaput u prvenstvu, jednom u Carabao kupu). 

Nakon poraza koji je Chelseaju zakomplicirao put prema Ligi prvaka hrvatski veznjak Mateo Kovačić bio je ljutit.

"Moramo biti puno bolji od ovoga što smo pokazali protiv Manchester Uniteda jer pred nama su najvažnije utakmice sezone. Svaki trening mora biti još jači, moramo bolje pripremiti utakmice i pokušati izbjeći pogreške. Radimo previše tih gafova, i protivnici nas stalno kažnjavaju."

Chelsea ima 41 bod, United je na tri manje, a Tottenham Josea Mourinha je na bod od te četvrte pozicije koja vodi u Ligu prvaka.

"Utakmica s Tottenhamom je za nas strašno važna jer su nam jako blizu. Još uvijek smo četvrti i u dobroj smo poziciji, ali sada se stvarno trebamo probuditi i pobijediti. Moramo igrati kao na početku sezone, a ne ovako kao protiv Uniteda. Protiv njih je uvijek isti scenarij - igramo dobro, stvaramo prilike, ne zabijemo što trebamo i onda nas pobijede golom iz jedne šanse. Mi smo još uvijek jako mlada momčad, a sad ćemo vidjeti jesmo li i velika momčad. Pred nama je strašno bitan tjedan i sad je vrijeme da pokažemo tko smo i što smo."

Standings provided by Sofascore LiveScore

 

Pročitajte više