Kralj kafana ovaj put neće biti kažnjen: Sammirov izlazak u Shamballu blagoslovio je Vaha!

GRADOM se pronijela priča kako je ozlijeđeni Dinamov umjetnik tugu zbog nemogućnosti nastupa u Karlovcu liječio posjetom noćnom klubu Shamballa gdje je gostovao DJ Marko Miličević, poznatiji kao Gramophonedzie.

Također, veći broj očevidaca zaklinje se kako je Sammir u klubu bio debelo poslije ponoći, točnije oko 2 ujutro, kada za profesionalne i bogato plaćene sportaše "nije pristojno" da đuskaju u "kafanama", kako Vaha naziva mjesta na kojima se zabavlja Sammir.

Posjećamo, Sammir je posljednjih mjeseci toliko nezadovoljan u Dinamu, da je dio od 350 tisuća eura, koliko godišnje zarađuje, odlučio ostaviti voljenom klubu kaznama zbog izbjegavanja treninga i noćnih izlazaka.

Prije tri mjeseca je zatečen u klubu na Jarunu, što je platio 10 tisuća eura. Prošlog tjedna, umjesto da bude na terapiji na stadionu dok su njegovi suigrači na utakmici u Puli, Sammir je imao "želučane tegobe" uzrokovane izlaskom do zore. Kako je recidvist, tada je kažnjen sa 20 tisuća eura.

U Dinamu se očigledno drže one "treća sreća" jer na pitanje kakva kazna sada očekuje Sammira, trener Halilhodžić je spremno odgovorio: "Nema nikakve kazne ni kršenja discipline jer svi igrači su nakon pobjede u Karlovcu dobili slobodnu večer."

Pročitajte više