Kranjčarov recept za uspjeh: Moramo biti čvrsti u obrani i opasni u kontrama

NIKO KRANJČAR je za Sky Sports News je ponudio kratku izjavu kvalifikacijske utakmice za Svjetsko prvenstvo na Wembleyju protiv Engleske u srijedu.

Engleski nogometaši imaju priliku eventualnom pobjedom osigurati plasman na Svjetsko prvenstvo, ali utakmica je u natjecateljskom smislu važnija za Hrvatsku kojoj bi bilo koji rezultat osim poraza bio vjetar u leđa u borbi s Ukrajinom za drugo mjesto u šestoj kvalifikacijskoj skupini.

"Sasvim sigurno nas očekuje teška utakmica. No, već smo jednom igrali na Wembleyju i pobijedili. Ipak, ovo će biti sasvim drukčija utakmica. Nadamo se da ćemo biti čvrsti u obrani, uzdajući se u naše kontranapade", kaže Kranjčar.

Prokomentirao je i izostanak dvojice reprezentativnih, a odnedavno i klupskih suigrača iz Tottenhama, Luke Modrića i Vedrana Ćorluke.

"Bez njih dvojice naša momčad nije ista. Opet, znamo da na njih ne možemo računati i moramo to tako i prihvatiti. Bit ća nam teško, to je sigurno. No, mi se nikada ne predajemo. Dat ćemo sve od sebe, pokušat ćemo odigrati pametno i nadati se dobrom ishodu", zaključio je Kranjčar.

Pročitajte više