Kurier: Giovanni Trapattoni je u usporedbi s Bilićem kao da je popio tablete za spavanje

AUSTRIJSKI Kurier danas donosi članak s naslovom "Težak meč i pored terena" posvećen izbornicima Hrvatske i Turske, Slavenu Biliću i Fatihu Terimu, a sve zbog njihove strasti i temperamentnosti.

Zanimljivo je da će na njih "paziti", španjolski sudac Manuel Enrique Mejuto Gonzalez, koji će bit četvrti sudac, jer je upravo on pokazao crvene kartone izbornicima Austrije i Njemačke tijekom zadnje utakmice prvog kruga.

"Činjenica je da će atmosfera i pored terena biti uzavrela, a Bilić i Terim morat će pripaziti na svoju temperamentnost" - piše Kurier.

"Slaven Bilić ne skriva da nadimak reprezentacije "Vatreni" vrijedi i za njega. "Mi smo narod koji je oduvijek vrlo emocionalan. To se nikad neće promijeniti. Postoje treneri koji samo sjede na klupi, ali ima onih i koji su vrlo aktivni. Ja sam jedan od tih posljednjih." - prenosi Bilićevu izjavi austrijski Kurier dodajući kako je protiv Njemačke Bilić stalno nešto gestikulirao, skakao, vikao... "Giovanni Trapattoni je u usporedbi s Bilićem kao da je popio tablete za spavanje".


"Fatih Terim nerijetko pokazuje gnjev, svoj fanatizam prenosi na igrače. Viče na njih stalno, a oni su naviknuti na to i to ih podiže" - piše Kurier zaključujući kako će valjda sudac koji je crvene kartone pokazao Loewu i Hickersbergeru imati razumijevanja za temperamentne izbornike.

H.A.
Foto: AFP

Pročitajte više