La Tribuna: Repeša na ledu nakon očijukanja s Efes Pilsenom

IZGLEDA da čelnicima momčadi talijanskog košarkaškog kluba iz Trevisa, Benettona, nije leglo očijukanje njihova hrvatskog trenera Jasmina Repeše s Efes Pilsenom.

Bogati su Turci vabili bivšega hrvatskog izbornika milijunima u Istanbul, ali su transfer stopirali u danas prosječnomu talijanskom klubu, koji se jedva uspio probiti u doigravanje za talijanskog prvaka. Efes Pilsen je na kraju, ne želeći više čekati na Repešu, angažirao Velimira Perasovića potpisavši s 45-godišnjim Splićaninom dvogodišnji ugovor.

Lokalni dnevnik iz Trevisa, La Tribuna, u utorak je, međutim, objavio da su se odnosi između vodstva kluba i Repeše pogoršali. Ljudima iz kluba očito je zasmetalo što ih je Repeša olako želio napustiti premda ima ugovor još dvije pune sezone, te su procijenili, zaključuju u listu, da Hrvat očito nema dovoljno motivacije voditi Benettonovu momčad.

Kao potencijalni kandidat za Repešina nasljednika, s kojim bi, kako navodi La Tribuna, klub mogao raskinuti ugovor čak i na vlastitu štetu, spomenut je Srbin Saša Đorđević, koji je vodio Armani Jeans iz Milana od 2005. do 2007. godine.

Nekadašnji srbijanski reprezentativac odbio je, međutim, komentirati mogućnost svog dolaska na klupu Benettona.

"Ispričavam se, ali radije o tome ne bih ništa govorio", rekao je Đorđević.

Pročitajte više