Legenda West Hama hvali Bilića: Svaka mu čast na iskrenosti oko Payeta, svi navijači su uz njega

Foto: Getty Images/Guliver Image

"SLAVEN je napravio sjajnu stvar. Odlično se nosi s krizom oko Payeta i svima je otvoreno rekao što se događa. Jako rijetko ćete danas vidjeti menadžera da je tako iskren sa svima u i oko kluba i ja mu na tome čestitam. To se jako svidjelo i navijačima, koji su mu na zadnjoj utakmcii skandirali i stalo su uz svog trenera", rekao je Tony Gale, koji je od 1984. do 1994. godine za West Ham odigrao 300 utakmica.

"Mislim da se moraju ove zime riješiti Payeta, jer za novac koji će dobiti mogu dovesti dva, tri odlična igrača ili dovesti jednu pravu zvijezdu. Nema smisla ovakvog igrača zadržavati u klubu", rekao je Gale, koji ne smatra da je Payet veći od samog kluba.

"Svi misle da će život stati kad Ronaldo ode iz Reala ili Messi iz Barcelone. No, to nije tako. Koga nema, bez njega se može i brzo ga se zaboravi. Budimo realni, Payet je odigrao jednu pravu sezonu u West Hamu. Ove sezone nije napravio previše i uopće ne radi za momčad. A, koliko sam čuo iz izvora iz kluba, Payet s nikime ne razgovara i potpuno ignorira suigrače na treninzima i utakmicama", rekao je Gale.

Pročitajte više