LEGENDARNO POJAČANJE PREDSTAVILI NA WHATSAPPU "Dodajem Kapetana, Vođu i Zločinca!"

Screenshot: Twitter

KAPETAN i simbol Chelseaja u 36. godini napustio je klub u kojem je proveo gotovo dvije trećine života, kako bi pomogao palom velikanu engleskog nogometa da se vrati u Premier League.

Aston Villa bila je engleski i europski prvak, ali prošle godine prvi put nakon 1987. ispala je u drugu ligu, a prvu sezonu u Championshipu nakon gotovo triju desetljeća završila je tek na 13. mjestu. 
 
John Terry dolazi u Villu potpisati jednogodišnji ugovor kao veteran i vođa momčadi te kao slobodan igrač. Ugovor sa Chelseajem mu je istekao, a klub za koji je odigrao 713 utakmica i s kojim je osvojio 17 trofeja, nije mu ponudio novi. Zato se iz Londona preselio u Midlands i to u niži rang, iako je iz istog kraja Engleske imao ponudu i premierligaša West Bromwicha.
 
Terry će u novom klubu zarađivati 60 tisuća funti tjedno, a ako uspije u onome što je najavio, a to je povratak u Premier League, zaradit će četiri milijuna funti.
 
Dovođenje Terryja u Villu projekt je vlasnika kluba, kineskog milijardera Tonyja Xia koji je prošlog ljeta posrnuli klub kupio za 76 milijuna funti. 
 
Kako bi animirao navijače, Xia je zaključenje posla s Terryjem na klupskom Twitteru objavio na revolucionaran način. Ne onako kako smo inače navikli; fotografijom igrača koji pozira s dresom ili šalom novog kluba, nego u formi chata na WhatsAppu, snimke koja je postavljena na društvenoj mreži.
 
Tamo je treneru Steveu Bruceu i igračima koji željno iščekuju dolazak velikana, radosno objavio ovu vijest, a zatim ga je dodao u grupu te im se Terry pridružio i otkrio koliko je sretan što je u Villi. 

Pročitajte više