Ljubičić i Jurak danas love drugo kolo US Opena

IVAN LJUBIČIĆ tek u srijedu će odigrati svoj prvi meč na US Openu. Od 17 sati po hrvatskom vremenu igrat će protiv 18-godišnjeg Amerikanca Ryana Harrisona na terenu broj 11.

Bit će to drugi dvoboj 17. i 220. igrača na ATP ljestvici. Harrison je u New Yorku prošao kvalifikacije, a Ljubičić ga je pobijedio u dva seta ove godine u 2. kolu ATP Masters 1000 turnira u Indian Wellsu, kojeg je kasnije i osvojio.

Podsjećamo, Marin Čilić i Ivan Dodig već su izborili svoj plasman u 2. kolo u konkurenciji tenisača, kao i Mirjana Lučić kod tenisačica, dok su se Petra Martić, Jelena Kostanić Tošić i Karolina Šprem oprostili porazima u 1. kolu pojedinačne konkurencije.

U srijedu će zaigrati i naša tenisačica Darija Jurak, koja će zajedno s Estonkom Kaijom Kanepi odmjeriti snage protiv Tajvanke Chuang i Bjeloruskinje Govorcove. Taj meč na rasporedu je kao četvrti nakon 17 sati.

Inače, u konkurenciji ženskih parova nastupaju još dvije hrvatske predstavnice, Petra Martić koja igra sa Slovenkom Polonom Hercog, te Jelena Kostanić Tošić, kojoj je partnerica Rumunjka Romina Oprandi.

Zanimljivo da Hrvatska u konkurenciji muških i mješovitih parova nema niti jednog predstavnika...

Pročitajte više