UGOVOR ŽIVOTA Dejan Lovren potpisao za 100 tisuća funti tjedno

Foto: FC Liverpool

DEJAN LOVREN potpisao je novi ugovor s Liverpoolom nakon višemjesečnih pregovora.

Najskuplji hrvatski branič nastavit će karijeru na Anfieldu iako su engleski mediji najavljivali njegov transfer nakon slabijih izdanja i brojnih kritika ove sezone.

Lovren je jutros potpisao novi ugovor koji će ga vezati uz Redse do 2021. godine, a navodno će zarađivati 100 000 funti tjedno.

Trener Jurgen Klopp nije skrivao oduševljenje što mu ostaje jedan od stožernih igrača. Hrvatskom reprezentativcu, koji je do Anfielda stigao preko Dinama, Lyona i Southamptona, ovo je treća sezona u Liverpoolu. U tom periodu skupio je 105 nastupa u svim natjecanjima i postigao četiri gola.

"Mislim da je ovo poseban dan za mene i moju obitelj", rekao je Lovren nakon potpisa.


"Najsretniji sam na svijetu. Još jedan san je ispunjen. Uvijek mi je bo san ostati dugo u klubu kojeg volim, a to je Liverpool. Nakon svega što se dogodilo u početku, u posljednje dvije sezone mislim da sam bolji nego u prvoj. Klub me zato nagradio. Vjerovali su u mene, kao i navijači. To poštujem. Zadovoljan sam ovdje sa svime i želim ostati što je dulje moguće, biti dio ove obitelji još puno godina", dodao je Lovren.

Ove sezone u 29 nastupa ima 2 pogotka i asistenciju.
 
"Sretan sam što ću biti dio ove ekipe i to je moj plan za budućnost. Imamo talentiranu momčad s puno posebnih igrača, nevjerojatnim menadžerom. Klub je fantastičan, a navijači su uvijek iza nas, čak i na loš dan, što je najvažnije. Uzbuđen sam zbog budućnosti", poručio je hrvatski branič.

 

 

 

Pročitajte više