HRVATSKI NOGOMETAŠI

Lovren zaprijetio zbog lažne nagradne igre: Prevaranti, zapamtite, doći ću do vas

Foto: Reuters

DEJAN Lovren oglasio se nakon što je primijetio da netko na društvenim mrežama lažno dijeli novac i predstavlja se njegovim imenom.

Na Facebooku se pojavila nagradna igra koja ne izgleda osobito uvjerljivo, ali mnogi su se već navukli. Nakon sudjelovanja prevaranti se jave sudionicima i otkriju im da su baš oni sretni dobitnici pa ih traže osobne podatke za uplatu novca. 

Upozorava fanove

Hrvatski nogometni reprezentativac i igrač ruskog Zenita odlučio je upozoriti ljude da on ne dijeli novac.

''Molim vas, ne nasjedajte na ovakve prevarantske poruke od lažnih ljudi koji se predstavljaju kao ja, ne dijelim novac ovim putem.

Imam jedan profil i to je ovaj. Pazite se, dragi ljudi, i dijelite ovu objavu, a ovi prevaranti što varaju ljude, zapamtite nešto, doći ću i do vas, a onda sudskim putem rješavamo ovaj problem'', napisao je Lovren na svom službenom profilu.

Cro Cop također imao problema

Nije Lovren prvi sportaš koji se našao u sličnim problemima, ranije se javnosti obraćao i Mirko Filipović koji je također bio jedna od meta prevare.

Tijekom posljednjih nekoliko mjeseci na sličan način su prevaranti koristili i imena brojnih drugih osoba iz javnog života, ali zasad nema naznaka da je itko kažnjen zbog toga.

Pročitajte više