LUDI OD SREĆE Pogledajte obiteljsko slavlje brazilskog reprezentativca kad su čuli da je pozvan na SP

Foto: Screenshot, Getty Images/Guliver Image

IAKO SE nogomet pretvorio u golem biznis kojim apsolutno vlada novac, igranje za reprezentaciju nekima je ipak važnije od svega.

Takva je situacija osobito u Brazilu, gdje je u konkurenciji tisuća nogometaša iznimno teško upasti u reprezentaciju, pogotovo za Svjetsko prvenstvo.

Brazilski izbornik Tite objavio je popis 23 igrača koja će voditi na SP u Rusiju, a velik problem uzrokovala mu je ozljeda Danija Alvesa koji je bio jedan od važnijih igrača njegove momčadi.

Nije se znalo koga će izbornik pozvati umjesto njega, a odabir Fagnera (28) ipak je bio malo iznenađenje. Desni bek Corinthiansa nadao se da bi se mogao naći na popisu, čije objavljivanje je brazilska televizija prenosila uživo.

Fagner je program gledao u društvu cijele obitelji. Tite je pročitao sve obrambene igrače i onda izgovorio njegovo ime. U tom trenutku supruga mu je skočila u zagrljaj, a čitava obitelj počela je nekontrolirano urlati od sreće što će svojeg sina, brata, supruga i oca gledati na Svjetskom prvenstvu.

Fagner je dosad četiri puta igrao za reprezentaciju, a prije Corinthiansa nosio je dresove Vitorije, PSV-a, Vasca i Wolfsburga.

Pročitajte više