FERENCVAROŠ - DINAMO 2:1

Mađarski mediji: Dinamo nije slabiji bez Olma, a Ferencvaroš je senzacionalan

Foto: EPA

MAĐARSKI mediji oduševljeni su pobjedom Ferencvaroša nad Dinamom 2:1, kojom je Fradi izborio play-off Lige prvaka, a Zagrepčane gurnuo u posljednje pretkolo Europa lige.

"Senzacionalni Fradi", naslov je na početnoj stranici portala Index.hu, koji hvali još jedan uspjeh mađarskog prvaka nakon izbacivanja Djurgardena i Celtica.

Mađarski Index napominje kako je Dinamo u odnosu na prošlosezonski okršaj istih protivnika bio bez Danija Olma i Nikole More, ali i da Zagrepčani godinama bez problema nadoknađuju prodane igrače pa da stoga nisu bili značajno slabiji.

Sportski portal Nemzeti piše: "Ovaj Fradi je stvarno drukčiji, sad je pobijedio i Dinamo Zagreb". Ističe da je ovo već treća godina zaredom kako će mađarski klub igrati u grupnoj fazi nekog od eurokupova jer je lani Ferencvaroš igrao u Europa ligi nakon ispadanja od Dinama, a godinu ranije tamo je bio Mol Vidi.

"Osveta za prošlogodišnji nokaut: Fradi je prošao u Ligi prvaka", naslov je na 24.hu, koji piše kako je revanš protiv Dinama uspio.

Pročitajte više