Mamić razmišlja o selidbi s Maksimira: Velika ili Zaprešić?

IZVRŠNI dopredsjednik Dinama Zdravko Mamić smatra kako Hajduk usprkos pozitivnom rezultatu nema šanse u uzvratnoj utakmici. Također ističe kako nikada nije podcijenio Hajduk.

"Najmanje podcjenjujem Hajduk, međutim mislim da Bijeli ne mogu u uzvratu zabiti gol, a da ga ne prime. Iskreno, rekao sam da će Hajduk primiti pet komada u Maksimiru samo da stvorim atmosferu. Ispalo je kako je ispalo, a Jurčić ima moju ogromnu podršku", rekao je Zdravko Mamić za VL.

"On je najveći radnik u Dinamovoj povijesti. I to dobar radnik. Moram honorirati što u isto vrijeme stvara momčad, igru i rezultat te što sustavno razvija mlade", dodao je.

Liga 16 još uvijek mu je trn u oku: "To su budaletine! Idioti koji su povećanjem lige smanjili broj utakmica tako da od početka prosinca do početka kolovoza imamo 13 nastupa i dvoje pripreme po dva mjeseca. Pa kako ćemo, i kome, prodati vlastiti proizvod?"

Mamić je na koncu prokomentirao i ruševno stanje maksimirskog stadiona te nedavnu nezgodu na sjevernoj tribini.

"Ljudi se boje doći na posao, a direktori Sakoman, Vrbanović i ja moramo strepiti jer bismo mi bili krivi da se nešto dogodi. I zato ozbiljno razmišljamo o tome da odemo sa stadiona. Ne znam, vidjet ćemo na kraju prvenstva. Moramo vidjeti tko bi nas primio za europske utakmice. Razmišljamo i da zamolimo ljude u Velikoj da ondje igramo i promoviramo nogomet, razmišljamo o Zaprešiću", za kraj će Mamić.

Pročitajte više