Mamići se oglasili: Soldo je svojim egoističnim postupkom pokvario ovaj velik dan

BRAĆI Mamić nije dugo trebalo da se oglase nakon Soldine ostavke. Šokirani su njegovom odlukom, a Zdravko ga je prozvao egoistom koji je pokvario Dinamovo slavlje.

Zoran Mamić je najavljivao da će se idućih dana sjesti sa Zvonimirom Soldom i razgovarati o svemu, no sada već bivši Dinamov trener je sve preduhitrio i obznanio da odlazi.

"Ne mogu vjerovati da je Soldo samo odjedanput odlučio otići. Htjeli smo sjesti za stol, te izanalizirati sezonu, je li bila dobra ili loša", kaže Zoran Mamić.

Zdravko Mamić bio je iznenađen Soldinom odlukom jer nije vidio na televiziji sve ono što se događalo nakon utakmice.

"Nisam znao da je Zoranu rekao da daje ostavku prije kraja utakmice. Trebali smo sutra sjesti i razgovarati. Jako sam iznenađen svime, on se stvarno atipično ponio. Najprije je trebao razgovarati s nama pa da se onda, ako nema dogovora, raziđemo kao ljudi", kaže Zdravko Mamić.

No, Zdravko Mamić nije ostao dužan Zvonimiru Soldi zbog toga što je javno na televiziji, nakon samog završetka utakmice, sa smiješkom podnio ostavku.

"On je egoist koji je postavio sebe iznad velikog uspjeha i osvajanja dvostruke krune. Postavio se i iznad Luke Modrića kojemu je ovo bila posljednja utakmica. Čak se vraća s njima autobusom u Zagreb. Stvarno je bacio ljagu na večerašnji veliku uspjeh, osvajanje dvostruke krune", kaže izvršni dopredsjednik Dinama.

M.Š.
Foto: Index

Pročitajte više