TRANSFERI

Marca: Modrić je Valverdeova žrtva

Foto: EPA

LUKA MODRIĆ trenutno je u 35. godini i fazi nogometne karijere kad nogometaši polako počinju razmišljati o svom posljednjem velikom ugovoru.

Najbolje od Luke Modrića

Neki nogometaši počinju razmatrati ponude iz Kine ili Amerike, neki se odluče za Bliski istok, a neki, kao što je Luka Modrić, još imaju taj luksuz da ih želi baš svaki europski velikan i da ne moraju razmišljati o nekom egzotičnom klubu.

Zainteresiranih nikad nije nedostajalo

Milan, Manchester United, Inter, Manchester City, Liverpool, Arsenal, PSG i brojne druge klubove povezivalo se s Modrićem u posljednjih nekoliko mjeseci i čini se da Modrić nikad nije bio bliže odlasku iz Reala.

Tako se o tome raspisala i madridska Marca, medij blizak Realu, koji tvrdi da je Hrvat pao u drugi plan nakon što se u prvu momčad probio Federico Valverde.

Modrić je žrtva

Španjolci donose tekst pod naslovom "Modrić je žrtva Valverdeova uspjeha" u kojem opisuju kako je Urugvajac iskoristio pad forme koji je kod Modrića zbog godina morao doći i nametnuo se kao bolja opcija za prvih 11.

Najbolje od Federica Valverdea za Real

"Sad kad je Valverde starter, Modrić izgleda izgubljeno i više nema status ključnog igrača u momčadi Zinedinea Zidanea. S druge strane, Kroos je uspio dobro odgovoriti na izazov i zadržati svoj status ključnog igrača", piše Marca u tom tekstu i dodaje:

"Gledajući u budućnost, teško je vidjeti vremešnog Modrića kao igrača koji će se vratiti u prvih 11 s obzirom na konkurenciju koju ima u Valverdeu i Odegaardu."

Mogao bi odraditi transfer

Situacija u nogometu nikad nije bila lošija kad su u pitanju transferi nogometaša s obzirom na to da je pandemija koronavirusa globalnu ekonomiju bacila na koljena.

Modriću je olakotna okolnost to što mu sljedećeg ljeta istječe ugovor pa će sigurno biti jedan od igrača koje će mnogi htjeti dovesti besplatno ili po osjetno nižoj cijeni već ovog ljeta. 

 

Pročitajte više