HRVATSKA REPREZENTACIJA

Marca: Vlašić i igrač kojem prijeti sezona u rezervama bit će starteri na SP-u

Foto: Pixsell

OSTALO je nešto više od tri mjeseca do početka Svjetskog prvenstva u Kataru. Hrvatska nogometna reprezentacija tamo se plasirala kao prva u kvalifikacijskoj skupini, a u grupi je s Marokom, Belgijom i Kanadom. Poznat je veći broj putnika na turnir, dok se za još par pozicija vodi borba između igrača koji se tek trebaju dokazati.

Kultna Marca je u tiskanom izdanju radila veliku analizu predstojećeg Mundijala. U njemu je predstavila sve ekipe, a između ostalog je i prognozirala kako će izgledati početna postava svake momčadi na turniru. Kod Hrvatske je napravila dva mini iznenađenja.

Jedno je Nikola Vlašić kojeg je stavila na desno krilo. Vlašić je prošle sezone otišao u West Ham, ali u njemu nije igrao. Izgubio je mjesto u početnom sastavu reprezentacije i sada je otišao na posudbu u Torino kako bi izborio svoje mjesto u Kataru.

Drugo je Duje Ćaleta-Car. Njemu je predsjednik Marseillea prije nekoliko dana indirektno poručio da će, ako ne nađe novi klub do kraja prijelaznog roka, čitavu sezonu provesti u rezervama te neće biti na raspolaganju Igoru Tudoru. Također, dok se u Hrvatskoj vode debate oko toga treba li braniti Livaković ili Ivušić, Marca je odabrala Grbića.

Pročitajte više