Marin Čilić objavio poruku iz bolničkog kreveta nakon nove operacije koljena

Foto: Instagram

MARIN ČILIĆ (35) svoj posljednji teniski meč je odigrao 12. veljače protiv Lasla Đerea u prvom kolu ATP-jeva turnira u Buenos Airesu. Zbog stalnih problema s koljenom, hrvatski tenisač je propustio cijelu natjecateljsku 2023. godinu, a nakon ispadanja u Buenos Airesu je na Instagramu objavio da zbog manje ozljede mora skratiti svoju predviđenu turneju u Južnoj Americi.

Nekoć treći tenisač svijeta i pobjednik US Opena iz 2014. godine zbog stalnih ozljeda je u posljednje dvije natjecateljske godine nastupio samo sedam puta, upisao jednu pobjedu i ranking mu se srozao do 1060. mjesta ATP ljestvice. No Čilić ne odustaje od povratka na najvišu razinu iako je morao ponovno na operaciju koljena.

"Moja želja za igranjem na najvišoj razini je jača nego ikad"

Na svom Instagramu je objavio fotografiju iz bolničkog kreveta i poruku upućenu njegovim navijačima: “Hej ljudi, novost od mene. Posljednjih nekoliko mjeseci potrošio sam pokušavajući naći rješenje za riješiti poteškoće koje imam s koljenom. Donio sam odluku o još jednoj operaciji koljena, nakon pažljivog razmišljanja i puno korisnih savjeta stručnih liječnika.

Ovo se činilo najboljom opcijom za dostići potpuni oporavak. Moja želja za igranjem na najvišoj razini nije nestala, baš suprotno, jača je nego ikad i nadam se da će mi ova dodatna operacija pomoći da se vratim na teren. Bilo je to izazovno putovanje u proteklih 15 mjeseci, ali motiviran sam vratiti se i zahvalan svima vama na podršci.”

 

Pročitajte više