MEĐUNARODNI SKUP "MENADŽMENT U SPORTU I TURIZMU" NA ZAGREBAČKOM VELESAJMU

Pod pokroviteljstvom Ministarstva znanosti, prosvjete i športa, Ministarstva turizma, Hrvatskog olimpijskog odbora i Zagrebačkog sportskog saveza 20. 21. veljače će se na zagrebačkom Velesajmu održati tradicionalni međunarodni znanstvenostručni skup Kineziološkoga fakulteta Sveučilišta u Zagrebu pod nazivom "Menadžment u sportu i turizmu".

Na skupu će sudjelovati brojni znanstvenici i stručnjaci iz zemlje i inozemstva.

Uz znanstvenike predvođene glavnim organizatorom skupa dekanom Kineziološkoga fakulteta prof. dr. Matom Bartolucijem, svoja će iskustva iznijeti i brojni sportski djelatnici, danas poduzetnici, poput kultnog vratara hrvatske nogometne reprezenatacije Dražena Ladića, koji već više od dvije godine pokušava organizirati gradnju golferskoga središta u Istri. Tko ga, kako i zašto koči moći će doznati sudionici skupa i oni koji imaju sličnih poduzetničkih nakana.

Njegov vratarski prethodnik Zlatko Škorić govorit će o mogućnostima pretvaranja Malog Lošinja u eruopsko središte za školovanje vratara, a Miro Blažević će objasniti kako je njegova nogometna škola postala vodećom u Hrvatskoj.

(Hina) xdd yzm

Pročitajte više