Medveščak ostao bez trenera, vraća se stari, dobri Doug Bradley

Foto: KHL Medveščak

NAKON niza loših rezultata trener Connor Cameron sporazumno je raskinuo ugovor s KHL Medveščak.

"Cameron ima određene obiteljske obaveze zbog kojih se mora vratiti prije vremena u Kanadu, a obzirom na lošiji rezultata u posljednje vrijeme odlučili smo učiniti ovu promjenu u našoj EBEL momčadi. Cameronu zahvaljujemo na suradnji i želimo uspjeh u daljnjoj karijeri te sve najbolje njegovoj obitelji", rekao je Medveščakov sportski direktor Aaron Fox.

Momčad će preuzeti zagrebačkoj publici jako dobro poznati Doug Bradley koji je u Medveščaku bio od 2009. do 2011. godine kad je obnašao nekoliko funkcija u klubu. Bradley je nakon Medveščaka radio u kanadskom ECHL-u, a onda je bio trener i u Mađarskoj.

"Bradley sa sobom donosi bogato iskustvo vođenja momčadi u EBEL-u te ima vrstu energije i karaktera za koji vjerujemo da će potaknuti naše igrače da budu uspješniji, da igraju u skladu sa svojim stvarnim potencijalom. Vjerujemo kako imamo odličnu momčad, momčad koja može I koja želi izboriti doigravanje i dovoljno je vremena da ostvarimo taj plan i da promijenimo poredak na ljestvici u našu korist”, najavio je Fox.

Bradley će se momčadi pridružiti 26. prosinca u Villachu, a vodit će je kao trener na domaćoj utakmici  protiv Graza 28. prosinca u Zagrebu. Do Bradleyeva dolaska i preuzimanja momčad vode dosadašnji pomoćni treneri Dylan Beston i Carter Beston - Will koji ostaju u klubu.

Medveščak je trenutačno pretposljednja momčad EBEL-a s utakmicom i sedam bodova manje od pozicija koje vode u play-off.

Pročitajte više