Mendes uvjeren: Ronaldo je najbolji u povijesti

Foto: Getty Images / Guliver Image

JEDAN od najboljih menadžera na svijetu Jorge Mendes pohvalio je svog igrača Cristiana Ronalda, za kojeg tvrdi da je najbolji igrač u povijesti.

"Samo je jedan igrač na svijetu koji može tako uzeti te trofeje, a to je Cristiano. Kada radite bilo kakve usporedbe, lako je vidljivo da je Cristiano daleko iznad svih. On je borac koji svakoga dana nadmašuje samoga sebe. Moje je mišljenje da je Cristiano bez ikakve sumnje najbolji igrač u povijesti nogometa. Tko ima Cristiana, ima sve", poručio je Mendes. 

"Ne sumnjam da će Cristiano osvojiti Zlatnu loptu"

Ronaldo je najveći favorit za osvajanje Zlatne lopte, a Mendes vjeruje da će Portugalac sigurno slaviti ispred Lionela Messija, Antoinea Griezmanna i ostalih...
 
"Cristiano je imao fantastičnu sezonu. Osvojio je Ligu prvaka s Real Madridom, zabio 16 golova, a osvojio je i Europsko prvenstvo s Portugalom. Portugal je tako mala zemlja da je osvajanje naslova bilo nezamislivo. Vrijedi tri puta više nego kada ga osvoji neka druga zemlja. Ne sumnjam ni da će pravda biti zadovoljena do kraja, te da će Cristiano uzeti i Zlatnu loptu", zaključio je Mendes.

Pročitajte više