Metličić: Kraj svakog natjecanja dočekamo polumrtvi

KAPETAN hrvatske rukometne reprezentacije Petar Metličić nakon poraza od Danske nije bio pretjerano razočaran jer smatra da je zajedno sa  suigračima dao svoj maksimum.

Igrao je sa slomljenim prstom, pokušavao povezati konce nakon ozljede Ivana Balića, no Peri, ništa, ali baš ništa nije išlo onako kako je zamislio.
 
"Imali smo veliku želju, nakon jučerašnjeg poraza bilo je jako teško. Cijela momčad bila je na izmaku snaga, a jako nas je pogodila i Balićeva ozljeda. Trebalo je vremena da se priviknemo na igru bez njega, a kad smo se pribrali, već smo gubili sa sedam razlike. Bilo je kasno." - kazao je naš kapetan.

Iako, počelo je vrlo dobro po naše momke. Rano vodstvo, raspoloženi Džomba i ne pretjerano kvalitetni Danci. Pero je kasnije zakazao, slično kao Lacković i Šola, pa je odogovOrnost tijekom drugog dijela pala na Špoljarića i Buntića, dečke koji niti na treningu često ne dobiju svoju priliku. No, predstava koju su priuštili danas bila je njihova ulaznica za daljnja velika natjecanja, koja bez obzira na ovaj poraz, neće proteći bez naše reprezentacije.

"Ima nas premalo, a tako puno se utakmica igralo. Poznato je da kraj svakog prvenstva dočekamo polumrtvi, fali nam igrača. Istina da četvrto mjesto uvijek boli, ali ništa zato. Glavu gore i idemo dalje. Pokušat ćemo sljedeći put ostvariti bolji rezultat." - zaključio je Metličić.

D.R.

Pročitajte više