MICHAEL SCHUMACHER

Mirror: Fotografije Schumachera prikovanog za krevet prodali za milijun funti

Foto: EPA

ŠEST godina je punih prošlo od kobne nesreće Michaela Schumachera. Tog 29. prosinca 2013. na skijanju u francuskim Alpama pao i udario glavom u kamen.

Kaciga mu je spasila život, ali ga nije mogla sačuvati od teških ozljeda. Javnost i dalje ne zna u kakvom je točno stanju slavni njemački vozač jer njegova supruga Corinna maksimalno brine o privatnosti, međutim, s vremena na vrijeme procuri poneki detalj.

Mirror tvrdi da je Schumacher prošle godine u Genevi fotografiran ležeći u krevetu, a zatim je "nepoznata" osoba izvukla fotografije iz njegovog doma. Zatim su te fotografije prodane za milijun funti (oko 1,17 milijuna eura).

Supruga Corinna javila je policiji kako bi se zakonski nešto poduzelo protiv te osobe jer te fotografije zadiru u "privatnu sferu njegovog života", što je ranije njegova menadžerica Sabine Kehm istaknula kao ključan razlog zašto ne postoji previše informacija o Michaelu u javnosti nakon nesreće.

Inače, Nicola Acciari, proslavljeni neurokirurg iz prestižne klinike u Bologni, za Motorsport je upozorio fanove legende Formule 1 da njihov idol više nema veze s onim kakvim ga pamte.

"Michael Schumacher nakon šest godina više nije osoba kakvu pamtimo iz bolida. Iako o njemu intenzivno brinu već dugo vremena, puno toga se promijenilo u i na njegovom tijelu - od organa, preko kostiju, do mišića. Sve je to rezultat oštećenja mozga zbog pada koji mu se dogodio."

Ugledni Le Parisien je prije četiri mjeseca pisao je kako je Schumacher helikopterom stigao u Pariz na tretman matičnim stanicama. Pratilo ga je jako osiguranje od desetak ljudi koji su pazili da mu se nitko nepozvan ne približava. 
 

Pročitajte više