Mišković izašao iz Mamićeve sjene: "Rijeka je danas bolja od Dinama"

Foto: HNK Rijeka

RIJEKA završava pripreme u Portugalu prije nastavka sezone nakon što su u novu godinu ušli kao favoriti za naslov prvaka sa šest bodova prednosti ispred Dinama.

Iz Rijeke su potvrdili da očekuju i veliko pojačanje za drugi dio sezone, bivši reprezentativac Nikica Jelavić samo što nije potpisao za klub, a od povratka u Hrvatsku dijela ga samo raskid ugovora s kineskim drugoligašem. Predsjednik Rijeke Damir Mišković u razgovoru za Sportske novosti potvrdio je da je 99 posto stvari riješeno i da će transfer biti obavljen tijekom sljedeća 2 ili 3 dana.

Najbolji strijelci Rijeke trenutačno su Franko Andrijašević i Austrijanac Gorgon s 8 pogodaka u prvenstvu ove sezone. S Jelavićem će Matjaž Kek pojačati konkurenciju i dobiti iskusnog golgetera koji bi mu mogao donijeti presudne golove u utrci s Dinamom. No ni aktualni prvaci neće lako predati titulu, iz Kine su vratili Sammira i pojačali se talentiranim Brazilcem Guilhermeom. Iako je Dinamov gazda Zdravko Mamić već poručio svom dobrom prijatelju Miškoviću da titula ostaje u rukama "Modrih", Rijekin predsjednik uvjeren je u to da ima momčad za trofeje. 

"Mislim da je Rijeka danas bolja nego ijedan drugi klub u Hrvatskoj, pa tako i od Dinama. Ako vjerujemo da smo bolji, ostat ćemo prvi", rekao je Mišković.

Hrvatska liga nastavlja se 17. veljače, a dva dana kasnije Rijeka gostuje u Osijeku.

Rezultati by SofaScore

Pročitajte više