Mlada reprezentacija večeras gostuje u Škotskoj

MLADA hrvatska reprezentacija večeras, s početkom u 20.45 sati, igra uzvratni susret dodatnih kvalifikacija za EURO 2004 u Škotskoj.
Prva utakmica igrala se u nedjelju u Varaždinu, a konačni rezultat je bio 2:0 za Hrvatsku.


Hrvatski nogometaši gostuju na stadionu Easter Road u Edinburghu.

Izbornik Novoselac morat će složiti momčad bez Marka Babića, jednog od najboljih igrača na nedjeljnoj utakmici, a pitanje je hoće li moći nastupiti Petrić i Šafarić umjesto kojih će, u tom slučaju, igrati Zahora i Žgela. Umjesto Babića igrat će Krešimir Brkić.

Britanski dnevnik SkySports piše kako niti Niko Kranjčar neće nastupiti jer se priključio seniorskoj reprezentaciji, no u Hrvatskoj nitko nema takvu informaciju. Svi hrvatski mediji danas najavljuju sastav mlade reprezentacije s Kranjčarom, a niti "špijuni" Sportskih novosti nisu vidjeli Kranjčara na treningu u Čatežu (ili nisu smjeli otkriti kako slovenski izbornik ne bi saznao Barićevu taktiku kao što se dogodilo za prvi susret).


Škotski mediji priznaju da su Hrvati bolji, no smatraju da je u Varaždinu moglo biti drugačije da je sudac dosudio navodni jedanaesterac kojeg je skrivio Mario Lučić.

Prednost hrvatskih nogometaša od 2:0 nije nedostižna, smatraju Škoti, nadajući se pobjedi od čak 3:0.

Vjerojatni sastav Škotske: Gordon, Caldwell, Hammel, Kennedy, McCracken, Murray, Saneros, Kerr, McManus, Stewart, Kyle

Vjerojatni sastav Hrvatske: Vranjić, Ješe, Lučić, Drpić, Buljat, Šafarić (Žgela), Kranjčar, Brkić, Pranjić, Ljubojević, Petrić (Zahora)

Pročitajte više