MODRIĆ PRVI PUT IGRAO S REALOVOM DESETKOM "Smrznem se kad vidim tko je sve nosio"

 Youtube

LUKA MODRIĆ imao je "drugi debi" za Real, pet godina nakon prvog.

U prijateljskoj utakmici s Manchester Unitedom (1:1) u kalifornijskoj Santa Clari, prvi put otkako je u Realu nosio je dres s posebnim brojem, kultnu desetku.
 
"Ponosan sam što ću nositi taj broj. Kada pogledam tko ga je sve nosio, vidim same igračine. To mi je najdraži broj", rekao je Modrić nakon treninga za klupsku televiziju Real Madrida. 
 
Ali prije tri tjedna je u razgovoru za Marcu rekao da neće mijenjati broj 19 kojeg je nosio od kolovoza 2012. kada je došao u klub. 

"Ja zaista nisam mislio mijenjati broj 19, ali kada se ukazala prilika nisam mogao... uzeo sam ga jer mi je to najdraži broj", istaknuo je. James Rodriguez, koji ga je nosio prošle sezone, prešao je u Bayern, čime je broj ostao slobodan. Klupski glasnogovornik nije odgovorio je li Modrić zatražio desetku ili mu je Real ponudio. U subotu je na klupskoj stranici objavljeno da će je iduće sezone nositi hrvatski reprezentativac.
 
U noći s nedjelje na ponedjeljak 31-godišnji veznjak je prvi put istrčao za Real s njom na leđima.

"Sada nosim taj broj i nadam se da ću ispuniti očekivanja koja se stavljaju pred igrače s desetkom. Ali nije broj taj koji igra. Ja ću nastaviti davati sve od sebe za ekipu, pomagati joj da pobjeđuje te neovisno o broju, nastojat ću biti isti i raditi stvari kao u prošlosti", rekao je Modrić, koji broj 10 nosi i u hrvatskoj reprezentaciji.
 
"Desetku sam nosio u Dinamu, hrvatskoj reprezentaciji i sada u Realu. Ovo mi je treći put."

Pročitajte više