HRVATSKA - MAĐARSKA 3:0

Modrić: Svi smo se naježili kad smo izašli na teren Poljuda

Screenshot: Index

HRVATSKA reprezentacija na korak je do plasmana na Europsko prvenstvo 2020. godine nakon što je u susretu 6. kola skupine E pred 33.000 gledatelja na stadionu Poljud pobijedila Mađarsku 3:0.

Golove za Hrvatsku zabili su Luka Modrić i Bruno Petković te tako pobjedom počastili publiku koja ih je u Splitu dočekala nakon četiri i pol godine. 

"Zadovoljni smo zbog ove važne pobjede, ali imamo još dvije utakmice za koje se moramo odmoriti i već u Walesu napraviti pozitivan rezultat. Ide nam drugi rezultat na ruku, ali mi moramo gledati sebe i ne brinuti se o drugima. Možemo utjecati samo na sebe i na to se moramo fokusirati", rekao je Modrić, koji je dobio ovacije Poljuda.

"Bilo je veličanstveno, nevjerojatno. Kad smo izašli na zagrijavanje tih 20 minuta, svi smo bili naježeni. Nevjerojatan osjećaj, hvala publici na predivnom ambijentu. Bilo je lakše igrati u ovakvoj atmosferi. Visok presing je bio ključan, dali smo dva gola na taj način i onda je bilo lakše igrati. Mogli smo slaviti i većom razlikom, ali najvažnije je da smo dobili", dodao je Modrić.

Rezultati by SofaScore

Pročitajte više