Mourinho: Ne očekujem da će se Barca poskliznuti, ali očekujem da ih dobijemo

U OSVRTU na 3:1 pobjedu izborenu u nedjelju u Santanderu kod Racinga trener Realove nogometne momčadi Jose Mourinho istaknuo je neke stvari iz kojih se može iščitati da se oprostio od mogućnosti osvajanja naslova Primerinih prvaka.

Nakon što se pohvalno izrazio o igri svoje momčadi tijekom ogleda 27. kola španjolskog nogometnog prvenstva, portugalski stručnjak kazao je i sljedeće:

"Ne očekujem da će Barcelona posrnuti. Usredotočen sam na svoje prvenstvo, igram svoje utakmice i pokušavam osvojiti što je moguće veći broj bodova."

"Do pobjeda stižemo ukoliko igrom nadjačamo suparnike, u izjednačenijim ogledima koje odlučuju sitnice, gubimo. Što se Barcelone tiče, ne očekujem da će se pokliznuti, ali očekujem da ih svladamo na domaćem travnjaku", kazao je Mourinho.

"Oezil će obilježiti sljedeće desetljeće Kraljevskog kluba"

Direktor Real Madrida Jorge Valdano osvrnuo se na nedjeljnu pobjedu svoje momčadi kod Racinga u Santanderu. "Kraljevski klub" je slavio s 3:1 u 27. kolu Primere uz nekoliko sjajnih akcija, posebno one kod vodećeg pogotka.

S nekoliko kratkih i brzih dodavanja su Madriđani izbacili cijelu obranu domaćih, a akciju su zaključili Mesut Özil dodavanjem, odnosno Emmanuel Adebayor pogotkom.

"U prvom smo poluvremenu zaslužili i veće vodstvo od 2:0, a u drugom smo rutinski sačuvali prednost. Ni u jednom trenutku nismo bili u pravoj opasnosti. Bila je to kompletna predstava", naglasio je Valdano, a potom se posebno osvrnuo na Özila (22) koji je odigrao sjajnu utakmicu i bio ključna Realova figura u sredini terena.

"Özil će obilježiti sljedeće Realovo desetljeće. On je igrač kakvog navijači Reala vole zbog njegova stila i općenito smisla za igru. Uz njega se čak i suparnički igrači zabavljaju", pohvalio je direktor njemačkog reprezentativca.

S dva je gola utakmicu obilježio i francuski napadač Karim Benzema (23) koji je sve bliže nekadašnjoj formi koja ga je i dovela u Madrid iz Lyona.

"Benzema je igrač izvanredne kvalitete, on je mladi dečko koji još uvijek sazrijeva. Prvi je put napustio domovinu kad je dolazio u Madrid, a ne može se svatko prilagoditi na novu sredinu jednakom brzinom. Znali smo da smo u njemu dobili velikog igrača, a on to svakim danom sve više pokazuje."

Pročitajte više