ZIDANEOV povratak u Real

Mourinho o Zidaneovom povratku u Real: "Savršen rasplet za mene, Madrid i njega"

Foto: EPA

JOSE MOURINHO bio je najveći kandidat za posao u Real Madridu, a onda se dogodio veliki obrat i klupu Kraljevskog kluba preuzeo je Zinedine Zidane.

Veći dio nogometne javnosti bio je šokiran tom odlukom Realovog čelništva i svi se pitaju zašto se Francuz sada vraća nešto manje od godinu dana nakon što je napustio klub s kojim je osvojio apsolutno sve.

Zidaneov povratak u Real komentirao je i Jose Mourinho, koji je angažman francuskog stručnjaka označio kao "savršen Realov potez".

"Njegov dolazak savršen je za klub jer je već ranije radio fantastičan posao", rekao je Mourinho za Marcu pa dodao:

"To je savršen rasplet za mene, za Real Madrid i za njega. Imat će veliku šansu pokazati koliko je dobar, pogotovo u stvaranju novog projekta. Osobno smatram da je veliki trener", poručio je Jose Mourinho.

Zidane je s Realom potpisao do 2022. godine. Godišnje će zarađivati 12 milijuna eura, a vraća se u momčad koju je od siječnja 2016. do svibnja 2018. godine odveo do vrha Europe, ali i svijeta.

Real Madrid je sa Zidaneom na klupi osvojio tri uzastopna trofeja Lige prvaka, titulu prvaka Španjolske, tamošnji superkup, dva europska Superkupa i dva naslova prvaka svjetskog klupskog prvenstva.

Standings provided by Sofascore LiveScore

Pročitajte više