MOURINHO ODGOVORIO KRITIČARIMA "Potpuno sam posvećen svojem poslu!"

Foto: Getty Images (Alex Livesey)

JOSÉ MOURINHO (54) opovrgnuo je medijske spekulacije kako završetkom tekuće sezone napušta Manchester United. Portugalski nogometni ekspert oštro je reagirao na pojedine napise kako mislima više nije na Old Traffordu.
 
"Najgora stvar koju mi netko može napraviti jest da sumnja u moj profesionalizam, moju posvećenost klubu, poslu, igračima, detaljima... Potpuno sam posvećen svojem poslu! Smatram da se ne trebate budalasto ponašati pokraj aut-linije da biste pokazali svoju strast. Strast se može prepoznati u svakodnevnom ponašanju i u načinu kako netko obavlja svoj posao, a ne samo kada ga kamere snimaju", odrješito je poručio José Mourinho i potvrdio kako je zainteresiran za produljenje suradnje, odnosno aktualnog ugovora koji je valjan do 30. lipnja 2019. godine.
 
"Moja je želja da u Manchester Unitedu ostanem dokle god je klupski menadžment zadovoljan mojim radom. Također, ne skrivam želju da unaprijedim stvari i vratim klubu status koji mu pripada. Dakle, želim ostati u klubu. Hoću li potpisati novi ugovor, ponavljam, isključivo ovisi o klupskim čelnicima. Momentalno postoji želja da ostanem i nakon svršetka tekućeg ugovora."
 
Portugalac je šefom stručnog stožera mančesterskog kluba imenovan krajem svibnja 2016. godine. U dosadašnjem mandatu osvojio je Europa ligu te engleski superkup i Liga kup.

Pročitajte više