Mourinho slaveći provocirao navijače Juvea, Bonucci ga napao

Foto: Screenshot Twitter

MANCHESTER UNITED je sinoć u Torinu nevjerojatnim preokretom u zadnje četiri minute pobijedio Juventus 2:1 u 4. kolu skupine H Lige prvaka.

Juventus je dominirao cijeli susret, vodio je 1:0, imao još niz sjajnih prilika, pri čemu je dva puta uzdrmao okvir gola, no pobjeda je sretno i spretno pripala gostima. Juventusu je trebao bod kako bi i matematički osigurao prolaz, no Crveni vragovi su na kraju šokirali Staru damu.

U prvom poluvremenu nije bilo golova, a najbliže pogotku Juventus je bio u 36. minuti kada je Sami Khedira pogodio vratnicu na povratnu loptu Cristiana Ronalda. Vratnicu je pogodio i Dybala u 49. minuti. Juventus je u 65. minuti napokon probio obranu Crvenih vragova, a pogodak je zabio Cristiano Ronaldo i to svom bivšem klubu. Bio je to njegov prvi pogodak za torinsku Staru damu u Ligi prvaka. Izjednačio je Juan Mata u 85. minuti iz slobodnog udarca, a gosti su šokirali Juve u 89. minuti kad je u gužvi Bonucci ugurao loptu u vlastitu mrežu.

Nakon utakmice došlo je do manjeg incidenta. Jose Mourinho je slaveći pobjedu provocirao navijače Juventusa, a njegova reakcija izazvana je skandiranjem dijela navijača Juventusa.

''Interista pezzo di merda'' (u slobodnom prijevodu to bi značilo "Interovac vreća govana"), skandirali su navijači Juvea bivšem treneru Intera, a ovaj im nije ostao dužan. Mourinhova reakcija nije se svidjela Bonucciju, koji je na centru igrališta ušao u kraći verbalni sukob s Portugalcem.

Nakon što se malo smirio, Mourinho je priznao da nije smio tako postupiti, ali da je u tom trenutku bio vruć i ljut zbog uvreda koje su stizale s tribina.

"Provocirali su me svih 90 minuta. Došao sam ovdje kako bih radio svoj posao, ništa više. Nisam na kraju nikoga uvrijedio, samo sam ih želio čuti što sad imaju za reći. Vjerojatno to nisam trebao napraviti i hladne glave i ne bih. Ali vrijeđali su moju obitelj i Inter, a Inter je moja obitelj, pa sam reagirao tako", rekao je Mourinho, pa je rekao riječ-dvije o samoj utakmici:

"Odigrali smo fantastičnu utakmicu, na našem najvišem nivou. Uspjeli smo pobijediti jer smo odigrali vrlo, vrlo pozitivan susret i tražili smo pobjedu do samog kraja. Tražili smo je...", rekao je Portugalac.

Rezultati by SofaScore

Pročitajte više