Na Jarunu podignuta ekozastava

UOČI polufinalnih susreta prvog ovogodišnjeg turnira Prvenstva Hrvatske u odbojci na pijesku VIP Tour 2005, igrači i organizatori „zaradili“ su Jarunu ekozastavu.

Naime, u sklopu ECOFLAG-a, projekta koji je inicirala Svjetska odbojkaška federacija, uoči turnira Svjetske serije VIP Open 2005 očišćeno je područje od kluba Aquarius do prostorija Kluba odbojke na pijesku Zagreb.

U akciji su sudjelovali odbojkaši Perić, Nojić, Osmokrović, Jureša i Blauhorn, predsjednik Hrvatskog odbora odbojke na pijesku Damir Radeljić, predsjednik Hrvatskog odbojkaškog saveza Ante Baković, direktor natjecanja VIP Open Roberto Reggiani, tehnički supervizor FIVB-a Nikos Sofianos, sportski direktor VIP Toura Dinko Hodak te direktor MPG-a Josip Bašić. Organizirali su je ŠRC Jarun, Turistička zajednica grada Zagreba, Klub odbojke na pijesku Zagreb te MPG, a provodit će se i širom Jadrana u sklopu VIP Toura 2005. 

Nakon čišćenja Jaruna, finale zagrebačkog turnira PH izborili su Ivković i Križanović protiv Bobuša i Steinochera (21:16, 21: 18) gdje ih Perić i Nojić čekaju nakon pobjede nad Jogunicom i Bolićem (21:14, 22:20). Tom će susretu predhoditi završnica ženskog turnira u kojoj će o pobjednicama odlučiti Glavaš/Jurčić i Ribičić/Prnjak.

Pročitajte više