Najbolji topnik Bundeslige dobio ultimatum: "Ako želiš otići, slobodno idi, dovodimo Kramarića"

Foto: Guliver Image/Getty Images

OTKAKO je napustio Leicester i došao u Hoffenheim, karijera Andreja Kramarića procvjetala je. Hoffe je na čelu s trenerom tinejdžerom Julianom Nagelsmannom prošle sezone bio hit Bundeslige, a Krama je bio jedan od ključnih igrača u preporodu tog malog kluba.
 
Naravno da sjajne igre nisu prošle nezapaženo, pa su za Kramarića zainteresirani brojni europski klubovi, a ako je vjerovati pisanju njemačkih medija, najozbiljnije je zagrizla dortmundska Borussia.
 
Žuto-crni već duže vrijeme vode pregovore sa svojim najboljim igračem i prvim topnikom Bundeslige Pierreom-Emerickom Aubameyangom. Čudesnog Gabonca želi pola Europe, a PSG spreman je skeširati pravo bogatstvo za njegove usluge. Međutim, vrijeme ide, a Gabonac i dalje važe brojne ponude, što nikako ne odgovara momčadi iz Dortmunda koja bi što prije željela znati na čemu je i kako će joj izgledati momčad za sljedeću sezonu.
 
Aubameyang je tako dobio ultimatum da se do 26. srpnja izjasni hoće li ostati ili otići. Ako se ipak odluči na odlazak, uprava Borussije ima nekoliko spremnih alternativa koje bi trebale zamijeniti najboljeg strijelca Njemačke.
 
Spominju se tako Lucas Alrario iz River Platea i Malagin napadač Sandro Ramirez, ali i Andrej Kramarić.
 
Krama je prošle sezone s 15 golova i osam asistencija sedmi igrač Bundesligi po učinku, a kad se zbroje te dvije kategorije, najbolji je Hrvat u ligama Petice s 23 boda.
 

Pročitajte više