UFC

Najpoznatiji MMA novinar: Gotovo je, Miočić prepušta tron

Foto: Guliver Image/Getty Images

SLUŽBENO je objavljeno da će se na UFC-u 252 boriti Stipe Miočić i Daniel Cormier. Bit će to njihova treća borba, u prethodne dvije svatko je ostvario po pobjedu. 

Mnogi ovu borbu nazivaju najvećom u povijesti teške kategorije jer će jednog od dvojice boraca učiniti najvećim u toj diviziji. Cormier je već najavio da mu je ovo posljednja borba i da će se umiroviti nakon nje, ali dosta njih mu ne vjeruje. Među njima je i najpoznatiji MMA novinar Ariel Helwani.

"Znaš zašto ti ne vjerujem da je ovo kraj? Jon Jones će pobijediti Francisa Ngannoua, ti ćeš pobijediti Stipu i onda ćete se ti i Jones ogledati u trilogiji, ali u teškoj kategoriji", rekao je Helwani legendarnom 41-godišnjem borcu koji je prošlog ljeta nokautom izgubio naslov od Miočića.

I dok Helwani vjeruje da će Miočić prepustiti tron Cormieru te da će to biti samo uvod za još jednu epsku borbu u teškoj kategoriji, Cormier poručuje kako ništa ne može promijeniti odluku.

"Nitko i ništa me nakon ovog neće vratiti borbama. Odjahat ću u zalazak sunca. Bit ću spreman za odlazak. Volim ovaj sport, ali isto tako volim komentiranje. Sviđa mi se život nakon karijere, ali prije toga imam nedovršenog posla."

Borba Miočića i Cormiera održat će se 15. kolovoza.

Pročitajte više