Navijači će slušati prijenos u Kranjčevićevoj, dok će Zagreb igrati u Maksimiru

"BIJELI ANĐELI" neće doći gledati utakmicu Zagreb - Hajduk iz protesta što njihov klub nije dobio dozvolu da igra utakmice na svojem stadionu.

Ono što su svi i mislili da će se dogoditi se i dogodilo. Napuci o licenciranju stadiona za novu sezonu donose sve više problema prvoligaškim klubovima. Zadar će jedva uspjeti licencirati svoj stadion, Zagreb mora igrati u Maksmiru, Sesvete su domaćin u Velikoj.

Sve je to divno i krasno da se želi uvesti red i da nam stadionu budu adekvatni, ali navijači s time nisu uopće zadovoljni ili bolje rečeno nisu sretni što njihovi stadioni ne zadovoljavaju kriterije te oni moraju ići na neke strane nogometne terene.

Posljednji koji su izrazili nezadovoljstvo su "Bijeli Anđeli" navijači NK Zagreba koji iz protesta neće ići gledati utakmicu svoga kluba protiv Hajduka u nedjelju na Maksimir. Kažu, slušat će radio prijenos u Kranjčevićevoj.

Evo njihovog dopisa kojeg prenosimo u cijelosti:

"Udruga navijača nogometnog kluba Zagreb „Bijeli anđeli“ poziva sve prijatelje, simpatizere i navijače nogometnog kluba Zagreb da bojkotiraju utakmicu 3. Kola 1.HNL između NK Zagreba i HNK Hajduka koja će se odigrati u nedjelju, 10.8. s početkom u 20.10h na stadionu u Maksimiru.

Smatramo da je jedini stadion na kojem naš klub može igrati domaće utakmice onaj u Kranjčevićevoj ulici. Zbog Gradske vlasti koja nije mogla najstarijem zagrebačkom prvoligašu, jednom od najstarijih i najuspješnijih hrvatskih nogometnih klubova osigurati temeljne uvjete za sportsko natjecanje, primorani smo seliti na stadion na kojem ćemo uvijek biti gosti.

Bijeli anđeli će ovu utakmicu pratiti sa tribina stadiona u Kranjčevićevoj ulici uz radio prijenos, a ovom prilikom pozivamo sve zaljubljenike u zagrebački nogomet da nam se pridruže.

Nadamo se da je ovo samo neugodna iznimka i da će ubuduće Pjesnici igrati u ulici po kojoj su i dobili ime."

M.Š.
Foto: NK Zagreb

Pročitajte više